Στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα ήταν κάτω από τις φτερούγες της διάσημης μαμάς της, αλλά τώρα ανοίγει τα δικά της πανιά!

Η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε τη δική της πορεία στο τραγούδι, επικεφαλής μιας ροκ μπάντας που φέρει το όνομά της: Erasmia and Animo Band.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ερασμία Μάνου ήθελε από καιρό να πετάξει με τα δικά της φτερά. Η μητέρα της, με την οποία διατηρεί μια πολύ καλή σχέση, την παρότρυνε πάντα να κάνει αυτό που θέλει. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από το να φτιάξει τη δική της μπάντα και να τραγουδάει τα κομμάτια που της αρέσουν από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο.

«H Ερασμία είναι μια νέα τραγουδίστρια, με χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, αλλά πολύ δυναμική στη σκηνή και ψαγμένη στα θέματα της μουσικής. Έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της και πολύ σύντομα θα δώσει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Ερασμία ετοιμάζει το δικό της εναλλακτικό μουσικό στέκι στην Αργυρούπολη, με σκοπό να παρουσιάζει το δικό της πρόγραμμα, αλλά και να φιλοξενεί συναδέλφους της που έχουν την ίδια μουσική άποψη με εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης