Ο γυναικολόγος της Κάτιας Ζυγούλη, Ελπιδοφόρος Δουράτσος, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο πρωινάδικο του MEGA και έδωσε λεπτομέρειες για τον τοκετό της, καθώς και για τις αντιδράσεις του μπαμπά, Σάκη Ρουβά.

«Όταν έκανε το δεύτερο παιδάκι της, είχα ευχηθεί “και στο τρίτο”, γιατί είναι πολύ καλοί γονείς. Θα μου πείτε πως όλοι καλοί γονείς είναι, αλλά εγώ βλέπω κάποια πράγματα που εμφανίζονται σαν ιδιότητες των γονέων από το μαιευτήριο, γι’ αυτό το λέω» είπε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διαδικασία του τοκετού δήλωσε:

«Ο Σάκης ήταν στον προθάλαμο του χειρουργείου, καθώς μέσα δεν μπορούσε να βρίσκεται (σ.σ.: το μωρό γεννήθηκε με καισαρική)», να μη σχολιάσουμε πως χθες είχε κυκλοφορήσει η «είδηση» ότι ο Sakis τράβηξε σε βίντεο όλη τη διαδικασία…

Σε ποιον μοιάζει το μωρό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μικρή είναι μια κούκλα, τροφαντή! Δεν μπορεί να πει κανείς σε ποιον μοιάζει, μετά τις τρεις-τέσσερις πρώτες ημέρες θα αρχίσει να διαμορφώνει φυσιογνωμία».

Σχετικά με την Κάτια Ζυγούλη πρόσθεσε: «Η Κάτια είναι πάρα πολύ καλά. Μπορώ να πω πως η ταλαιπωρία της ήταν ελάχιστη και ήταν καλύτερα από όλες τις άλλες φορές».

Για τις πρώτες ώρες της μικρής Αριάδνης είπε: «Τη νεογέννητη την έχουν όλη μέρα μαζί τους, δεν φεύγει λεπτό από δίπλα τους. Την έχουν συνέχεια μέσα στο δωμάτιο».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης