Ένα ταξίδι στην Γκάνα έκαναν, πριν από μέρες, η Ναταλία Δραγούμη και η Κατερίνα Λέχου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hello», οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν τη δράση της «Action Aid» μέσω του προγράμματος αναδοχής παιδιού, γι’ αυτό και θέλησαν να επισκεφθούν την Γκάνα, ώστε να συναντήσουν από κοντά τα δύο «παιδιά τους», το 15χρονο Φράνσις και την 7χρονη Λίντα, αλλά και να δουν τη γενικότερη δράση της οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Κατερίνα Λέχου μίλησαν για το πώς έγιναν ανάδοχες μητέρες…
«Είμαι ανάδοχη μητέρα λίγο καιρό τώρα, μετά από παρότρυνση μίας φίλης μου, η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα της «Action Aid». Μου άρεσε πολύ η ιδέα, καθώς μπορείς να συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια πολύ εύκολα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι μητέρα, για να νιώσεις ότι μπορείς να βοηθήσεις κάπου», δήλωσε η Ναταλιά, ενώ η Κατερίνα συμπλήρωσε ότι έκανε αυτό το ταξίδι για να δει πώς λειτουργεί ο μηχανισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν μου ζητήθηκε να μιλήσω για την «Action Aid», της ζήτησα να έχω ιδίοις όμμασι μία άποψη για το τι συμβαίνει και να καταλάβω πώς λειτουργεί ο μηχανισμός. Ήμουν ανάδοχος, αλλά δεν γνώριζα πώς λειτουργεί ο μηχανισμός και τότε προσφέρθηκαν να κάνουμε αυτό το ταξίδι, όπου έγινε η γνωριμία με τον Φράνσις».

Πώς αισθάνθηκαν, όμως, όταν βρέθηκαν εκεί;

«Με το που φθάσεις στη χώρα αυτή, πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε άλλη σφαίρα, από το πώς είναι η φύση εκεί, οι άνθρωποι μέχρι και τα κτίσματα. Χωρίς δισταγμό μπορώ να πω ήταν το καλύτερο ταξίδι της ζωής μου! Μου έκανε εντύπωση το χαμόγελό τους που, αν και βρίσκονται μέσα στην φτώχεια και σε άθλιες συνθήκες, εκείνο είναι πάντα γεμάτο», δήλωσε η Ναταλία, ενώ η Κατερίνα πρόσθεσε ότι είναι μια εικόνα που καμία φωτογραφία και κανένα ντοκιμαντέρ δεν μπορεί να την περιγράψει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης