Για την αποχή της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα λόγω του παιδιού της, το πώς ήταν να μη δουλεύει, αλλά και το πώς ένιωσε όταν πια επέστρεψε, πρωταγωνιστώντας στην «Εκδρομή» του ΑΝΤ1 μίλησε η Λίνα Σακκά μίλησε στα «Καρντάσιανς».

«Οικονομικά ζορίστηκα, απλά έχω την τύχη να ‘χω ένα δικό μου διαμέρισμα άρα δεν είχα ενοίκια και τέτοια. Είχα, επίσης, ένα κομπόδεμα από προηγούμενα χρόνια. Ήμουν και προσεκτική με τα οικονομικά μου γιατί θέλω να μπορώ να κάνω δουλειές που μου αρέσουν και όχι αναγκαστικά για να βγάλω χρήματα», είπε η ηθοποιός για τα τρία χρόνια που ήταν εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, δεν νιώθει ότι το παιδί την πήγε πίσω την καριέρα της, και εξήγησε ότι «Αυτές που τα λένε δεν έχουν παιδιά για να το λένε αυτό. Αν είναι ένα 20χρονο κορίτσι που θα κάνει τρία παιδιά, ναι, εντάξει, θα πρέπει να περιμένει για να κάνει καριέρα», ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί: «Δεν κάνω όνειρα για ένα άλλο παιδί. Ζω αυτό που ζω τώρα με τον Μάριο. Μαθαίνω πράγματα δίπλα του. Επαναπροσδιορίζω τα πράγματα γύρω μου».

Όσο για το πώς ένιωσε επιστρέφοντας στη δουλειά; «Στα πρώτα γυρίσματα είχα άγχος, ότι θα ξεχάσω τα λόγια, ότι θα αργήσω στο γύρισμα. Ένιωθα σαν μαθήτρια στα πρώτα γυρίσματα», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης