Για την αποχώρησή του από την τηλεοπτική εκπομπή «Μες την καλή χαρά» μίλησε ο Βασίλης Λάτσιος στο περιοδικό «People», o οποίος έδωσε… διπλωματική απάντηση για αν προτιμάει την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία αντικατέστησε τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Είχα κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους της εκπομπής, με εκείνους που ήταν εκτός κάμερας, και αφορούσαν την συνεργασία μας. Αυτές οι διαφωνίες αφορούσαν εμένα, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα μας. Φυσικά ήταν πολύ έντονες και μάλιστα υπήρχαν από πέρυσι» τόνισε αρχικά ο Βασίλης Λάτσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού, σχετικά με την αποχώρησή του, ανέφερε: «Με την Ναταλία συζητήσαμε τα πάντα, γιατί εκτός από πολύ καλοί φίλοι, είμαστε άνθρωποι και η σχέση μας είναι απόλυτα ειλικρινής και καθαρή. Αυτό που μου είπε λοιπόν ήταν πως σε ότι και αν κάνω, εκείνη θέλει να είμαι καλά».

Καταλήγοντας ερωτηθείς για το αν προτιμάει την Έλενα Παπαβασιλείου από τη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Η Έλενα είναι πολύ ταλαντούχα και ήταν λογικό στην αρχή να ψάχνουμε τη μεταξύ μας χημεία. Με τον καιρό όμως τη βρήκαμε. Την Έλενα την θεωρώ επίσης φίλη μου. Από την άλλη η Σίσσυ είναι για μένα “το Σισσάκι μου”. Είναι σπουδαίο πλάσμα, πολύ καλή παρουσιάστρια και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από την εκπομπή της, που μου αρέσει πάρα πολύ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης