Η 60η Eurovision ξεκίνησε επίσημα με την παρέλαση των υποψηφιοτήτων και των Εθνικών αποστολών των χωρών στο κόκκινο χαλί, γνωστότερο ως «Red carpet» όπου η Μαρία Έλενα Κυριάκου εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την ομορφιά και την απλότητα της. Εμφανίστηκε στα λευκά και «έφερε την Άνοιξη» στην παγωμένη Βιέννη.

Απαστράπτουσα με «όπλο» στις βαλίτσες της ένα καλό τραγούδι και μια αντικειμενικά υπέροχη φωνή -κάποιοι την χαρακτήρισαν ως την Ελληνίδα Sanna Nielsen της φετινής Eurovision- μαζί με την ελληνική αποστολή κράτησε την γαλανόλευκη στην παρέλαση που τυπικά σήμαινε και την έναρξη του φετινού διαγωνισμού, όπως χαρακτηριστικά συμβαίνει κάθε φορά πριν την έναρξη του διαγωνιστικού κομματιού του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα είναι έτοιμα, το euroclub άνοιξε, οι εκδηλώσεις και τα πάρτι ξεκινούν, και οι φαν ανά τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί στη πρωτεύουσα της Αυστρίας για να ξεκινήσει η Eurovsion 2015 με το σύνθημα: «Building bridges».

Το INFE GREECE είναι εκεί, συνοδεύει όπως κάθε χρόνο την ελληνική αποστολή για να την εμψυχώσει και εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις αποστολές.

Μαρία Έλενα, Ευθύβουλε, Βαγγέλη, Εβελίνα,Άλεξ ,Κατερίνα ,Μαρία , και.. Ελλάδα μας.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης