Η Μαρία Ιακώβου στο στούντιο με το Νίνο!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012, 01:59
 Η Μαρία Ιακώβου στο στούντιο με το Νίνο!
Στο στούντιο βρέθηκε πρόσφατα η Μαρία Ιακώβου για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού που θα αποτελέσει και το νέο single. Μάλιστα, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες απ’ την Universal Music Greece.Η Μαρία Ιακώβου μια απ’ τις καλύτερες φωνές της νέας γενιάς με την ξεχωριστή χροιά της και με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί απ’ τον κόσμο συνεχίζει την ανοδική της πορεία με ένα δυνατό τραγούδι που κρύβει μια έκπληξη. Την μουσική και τους στίχους του «Θα πληρώσεις» όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού υπογράφει ο Νίνο.Μετά  τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους την περασμένη Άνοιξη στην Θεσσαλονίκη ο Νίνο εμπιστεύτηκε στην ερμηνεύτρια το εν λόγωτραγούδι που έχει όλα τα... συστατικά της επιτυχίας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μας εκπλήσσει ευχάριστα για ακόμη μια φορά αποκαλύπτοντας την δημιουργική του πλευρά. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του την επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου «Πόσο ωραία μάτια έχεις», αποδεικνύει ότι πέρα από επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας δημιουργός με ένα δικό του ιδιαίτερο στυλ γραφής.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος, η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο στούντιο Take2 και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012, 02:14