Η Μαρία Λουίζα Βούρου χώρισε πρόσφατα από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Βασίλη Εμμανουηλίδη, και σε συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε τα συναισθήματά της.

«Σίγουρα κάθε χωρισμός μετά από τόσα χρόνια σχέσης δεν είναι εύκολος. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Πόσο μάλλον όταν συζείς με τον άνθρωπό σου. Επειδή είμαι άνθρωπος που ζω έντονα τις σχέσεις μου, είτε φιλικές είτε ερωτικές, θέλω πολύ χρόνο για να ξεπεράσω κάποιες καταστάσεις. Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση που είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στον κόσμο για μένα, ο άνθρωπός μου, είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει απίστευτη αγάπη ανάμεσά μας! Τόση αγάπη που δεν θα σταματήσει ποτέ!» δήλωσε το μοντέλο – παρουσιάστρια στο «Hello».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί υποστήριξαν ότι το ζευγάρι ήταν ένα βήμα πριν από τον γάμο. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Δεν είχε γίνει κάποια πρόταση, αλλά ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει, θέλαμε να γίνει κάποια στιγμή και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Δυστυχώς, όμως, οι καταστάσεις μάς πρόλαβαν».

Είναι οριστικός ο χωρισμός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αγάπη νικά ανεξάρτητα από το αν είσαι με έναν άνθρωπο ή όχι. Κερδίζει και όταν είστε χώρια και εξακολουθείτε να αγαπιέστε. Τώρα, αν είναι οριστικό αυτό, θα το δείξει ο χρόνος και μόνο! Ποτέ μη λες ποτέ για τίποτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης