Η Mariah Carey του δίνει να καταλάβει...

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009, 16:03
Η Mariah Carey του δίνει να καταλάβει...
Η Mariah Carey βρέθηκε στο Λονδίνο για τέσσερις μέρες, όπου μετέτρεψε την παραμονή της σε ένα τεράστιο πάρτι και δεν δείχνει να σταματάει εκεί.

Η Mariah πίνει το αγαπημένο της ποτόΟ λόγος της επίσκεψής της στην πρωτεύουσα της Αγγλίας ήταν η προώθηση του νέου της album με τίτλο «Memoirs of an Imperfect Angel», η pop star όμως νοίκιασε έναν ολόκληρο όροφο χλιδάτου ξενοδοχείου, για να υποδέχεται και να διασκεδάζει τους διάσημους καλεσμένους της.


Μόνο για τις σαμπάνιες φημολογείται πως ξόδεψε 55.000 ευρώ, ενώ της ήρθε η ιδέα να οργανώσει και ένα «champagne party» και για τον νικητή του φετινού X Factor. Από το περιβάλλον της Diva ακούγεται πως ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τους ανθρώπους του show, που θέλει όποιον κερδίσει να τον κάνει να αισθανθεί σαν superstar.


Η αγαπημένη της μάρκα σαμπάνιας κοστίζει λίγο παραπάνω από 1000 ευρώ το μπουκάλι, έτσι, είναι σίγουρο πως ο νικητής του X Factor θα νιώσει τι πάει να πει χλιδή από την πρώτη στιγμή.Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009, 16:13