Έπειτα από δώδεκα χρόνια χωρισμού η Κωνσταντίνα και ο πρώην σύζυγός της Βασίλης Δουκάκης, σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή.

Οι δυο τους διατηρούσαν -παρά τον χωρισμό- πολύ καλές σχέσεις, όμως τελευταία συνειδητοποίησαν ότι η παλιά φλόγα δεν έχει σβήσει και αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, οδοντίατρος στο επάγγελμα, παντρεύτηκαν το 1995 και απέκτησαν μια κόρη, τη Χριστίνα. Τέσσερα χρόνια αργότερα χώρισαν, γιατί ήταν αδύνατο να «συμβιβαστούν» τα ωράριά τους. Η Κωνσταντίνα δούλευε σκληρά, ενώ και η δουλειά του συντρόφου της ήταν απαιτητική. Βλέποντας ότι δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν, ήρεμα και συναινετικά αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Προτεραιότητά τους, όμως, ήταν η ανατροφή της κόρης τους. «Η Χριστίνα ήταν ένας πολύ σημαντικός κρίκος για το ζευγάρι. Ζούσαν χωριστά, αλλά έπαιρναν κοινές αποφάσεις γι’ αυτήν και ποτέ δεν την έκαναν να νιώσει ότι είχαν κάποια αντιπαράθεση» μας λέει πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός τους.
Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τότε που τράβηξαν δρόμους χωριστούς, όμως η σχέση δεν «ξεθύμανε». Οι συναντήσεις τους γίνονταν ολοένα συχνότερες, παρά το ότι η Κωνσταντίνα με την κόρη της έμενε νότια, ενώ οι δουλειές και το σπίτι του οδοντιάτρου ήταν βόρεια.

Ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι εδώ και κάποιους μήνες η Κωνσταντίνα μετακόμισε στα βόρεια για να περνάνε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί. Φαίνεται ότι η πρόβα επανασύνδεσης έχει πετύχει 100%. «Δείχνουν ευτυχισμένοι και ασφαλείς ο ένας δίπλα στον άλλον» υποστηρίζει ο δικός τους άνθρωπος, ενώ οι ίδιοι θέλουν να διατηρήσουν τη σιωπή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Espresso

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης