Η δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ έφερε σήμερα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Το νεογέννητο βρέφος είναι αγόρι και χαίρει άκρας υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση του ζεύγους στον λογαριασμό του στο Instagram: 

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Σάσεξ γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 5:26 το πρωί. Το μωρό ζυγίζει 3,2 κιλά. Ο δούκας του Σάσεξ ήταν παρών κατά τη γέννηση. Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, η λαίδη Τζέιν Φέλοους, η λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ και ο Ερλ Σπένσερ έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση. 

Η μητέρα της δούκισσας, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πολύ χαρούμενη με την άφιξη του πρώτου της εγγονού και είναι μαζί με τον δούκα και την δούκισσα στο Φρόγκμορ Κότατζ. Η βασιλική της Υψηλότητα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους».

 

Χάρι: Είμαι τόσο υπερήφανος για τη Μέγκαν 

«Ενθουσιασμένος ανακοινώνω ότι η Μέγκαν κι εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι, νωρίς σήμερα το πρωί. Ένα πολύ υγιές αγοράκι. Η μαμά και το μωρό τα πηγαίνουν πολύ καλά», είπε ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Γουίντσορ.

«Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι και δήλωσε για τη Μέγκαν: «Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Ήταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο!».

Ο 34χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η 37χρονη Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μια παραμυθένια τελετή στην κατοικία της βασίλισσας στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας.

Ωστόσο το παιδί δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης