Τις φήμες που υπάρχουν και αναφέρουν πως το ζεύγος Τραμπ δεν είναι πολύ αγαπημένο επιβεβαιώνει νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχετικό απόσπασμα που δημοσιεύσαν τα διεθνή Μέσα, από την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιήσε στον Λευκό Οίκο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, η Μελάνια προσπαθεί να απομακρύνει τα δάχτυλά της όταν ο Τραμπ προσπαθεί να της πιάσει το χέρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο προεδρικά ζεύγη στάθηκαν δίπλα δίπλα για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία και ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε διακριτικά να… προσεγγίσει το χέρι της συζύγου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακούμπησε το μικρό του δαχτυλάκι στο χέρι της. Τότε, όμως, η Μελάνια πιστή στην «παράδοση» που έχει η ίδια δημιουργήσει να μη του δίνει το χέρι δημόσια, αδιαφόρησε.

Ο Τραμπ όμως δεν σταμάτησε… ξεκίνησε τις απεγνωσμένες προσπάθειες να πιάσει την παλάμη της και τότε εκείνη επιχείρησε να «κολλήσει» το χέρι της πάνω στο σώμα της. Στο τέλος όμως η κ. Τραμπ, υπέκυψε αντιλαμβανόμενη πιθανότατα ότι τα πλάνα παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι και έτσι κράτησε τον σύζυγό της από το χέρι. 

Δείτε το σχετικό video:

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη τέτοιο περισταστικό με πρωταγωνιστές το ζεύγος Τραμπ

Σε παλαιότερες εμφανίσεις τους το ζευγάρι έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα Μέσα με τον τρόπο που η Μελάνια απορρίπτει τα «χάδια» του συζύγου της.



Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης