Ποιος σας είπε πως οι σταρ δεν έχουν παραξενιές; Ιδιοτροπίες, που κάποιες φορές κάνουν δύσκολη τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά τους; Η Ελένη Μενεγάκη, όσο γλυκιά και χαριτωμένη φαίνεται, τόσες… παραξενιές έχει.

Μεγάλη εμμονή έχει με την καθαριότητα, δεν θέλει… γύρω της μικρόβια και κάνει ό,τι μπορεί για να τα εξαφανίζει. Στην τσάντα της έχει συνεχώς απολυμαντικά μαντιλάκια για να σκουπίζει τα χέρια της αλλά και ό,τι… ακουμπάει, ενώ δεν τολμάει κανείς να μπει στο σπίτι της με παπούτσια. Όσο για την οικογένεια, για να μην μεταφέρουν μικρόβια μέσα στο σπίτι, σκουπίζουν και πλένουν τις σόλες των παπουτσιών τους και μετά τα βάζουν στην θέση τους. Εκτός από τα μικρόβια όμως η παρουσιάστρια σιχαίνεται και τις κατσαρίδες (και δεν έχει άδικο!) γι΄ αυτό τρεις φορές τον χρόνο απολυμαίνεται το καμαρίνι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν τα… πάει καλά ούτε με τις μπανιέρες. Όσο κι αν καθαρίζουν την δική της, η παρουσιάστρια θεωρεί πως έχει πολλά μικρόβια, γι’ αυτό ποτέ δεν απολαμβάνει χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια και αρωματικά άλατα μέσα σε αυτήν και προτιμάει το ντους.

Δεν έχει όμως χειρότερο, από το να βρει τρίχα στο φαγητό. Γι’ αυτό, όταν μαγειρεύει, φοράει κορδέλα στα μαλλιά, ώστε να μην πέσει τρίχα στην κατσαρόλα. Δεν θέλει επίσης να είναι κανείς στα… πόδια της. Και οι ιδιοτροπίες της ωραίας Ελένης δεν σταματούν εδώ. Η όμορφη  παρουσιάστρια απαγορεύει στην οικογένεια να τρώει στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ την ενοχλεί η δυνατή ένταση της τηλεόρασης, γι΄ αυτό η TV «παίζει» πάντα χαμηλόφωνα. Τα λουλούδια του κήπου της η Ελένη Μενεγάκη τα λατρεύει, γι’ αυτό δεν θέλει κανείς να τα κόβει, ούτε καν οι δικοί της άνθρωποι για να τα βάλουν σε βάζο του σπιτιού της!

Γεύμα χωρίς καυτερές πιπεριές για την Ελένη δεν είναι… γεύμα! Έτσι, ακόμη και όταν πάει σε κυριλέ εστιατόρια παίρνει μαζί της ένα σακουλάκι με καυτερές πιπεριές και… συμπληρώνει το γεύμα της. Όπως ακούσαμε επίσης, η όμορφη παρουσιάστρια χειμώνα καλοκαίρι κοιμάται με πάπλωμα… Κανείς δεν είναι τέλειος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης