Δύο μεζονέτες ετοιμάζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Πάρο, η μια εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι δώρο-έκπληξη στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αγόρασε πρόσφατα μια έκταση στο νησί της Πάρου έναντι 400.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων στην περιοχή Αμπελά, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Νάουσα. Η τεράστια έκταση βρίσκεται πάνω σε λόφο, 200 μέτρα από την θάλασσα, και με ανεμπόδιστη θέα σε όλο το χωριό, καθώς και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Αυτός ο συνδυασμός του βουνού με την θάλασσα έχουν δημιουργήσει ένα ιδανικό σκηνικό, το οποίο πολλοί θα ζήλευαν. Εκεί λοιπόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκοπεύει να χτίσει δύο ανεξάρτητες μεζονέτες, δύο επιπέδων και έκτασης 120 τ.μ., η καθεμία. Το κάθε σπίτι θα έχει σαλόνι τραπεζαρία και κουζίνα στο πρώτο επίπεδο, ενώ στο επάνω, θα υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια. Ο ερμηνευτής μάλιστα έχει ζητήσει να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες τζαμαρίες προκειμένου να μπορεί να απολαύσει την μοναδική θέα του νησιού. Οι εργασίες των δύο σπιτιών έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν του χρόνου το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μ. Χατζηγιάννης έχει αγοράσει δύο ακόμη σπίτια στην Πάρο, στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δύο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα. Το πρώτο είναι 145 τ.μ. και το απέκτησε το 2008, ενώ το δεύτερο έχει έκταση 175 τ.μ., και αποκτήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Συνήθως, στο ένα από αυτά (το πρώτο) πηγαίνει συχνά, ενώ το άλλο το παραχωρεί σε φίλους του. Στο πρώτο σκοπεύει να περάσει και αρκετά μεγάλο μέρος των διακοπών του, καθώς παρά το ότι αγόρασε οικόπεδο για να χτίσει άλλα δύο σπίτια, δεν σκοπεύει να πουλήσει κανένα από αυτά που ήδη έχει.

ΠΗΓΗ: Real

Διαβάστε επίσης: Διεκδικεί και κερδίζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης