H δημοφιλής ηθοποιός Μιμή Ντενίση παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για την κόρη της Μαριτίνα, την οικονομική κρίση αλλά και τις δίαιτες και το bottox.

«Τα τελευταία χρόνια όλοι ζούσαμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι ξοδεύουμε. Εγώ πια, παρόλο που δεν μπορείς να κάνεις οικονομία όταν αναλαμβάνεις μια παραγωγή στο θέατρο, είμαι πιο προσεχτική στις επιλογές μου».
Και συνέχισε λέγοντας: «Ντρέπομαι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να διαθέσω 3000 ευρώ για ένα φουστάνι όταν κάποιοι περνούν τον μήνα τους με 500 ευρώ. Το θεωρώ τρομερή ξεφτίλα, όταν έχω τρεις ντουλάπες με ρούχα, να αγοράσω ένα ακόμα, για να μη γράψουν ότι έβαλα πάλι το ίδιο. Θα το ξαναβάλω και ας πουν ό,τι θέλουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σχέση με την κόρη της, Μαριτίνα, είπε: «Δεν είμαι τόσο φωνακλού και όταν της πω κάτι θα με ακούσει. Σημείο τριβής μας είναι το διάβασμα».

Όταν η συζήτηση έρχεται στα μυστικά ομορφιά της η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι: «Έχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν. Από αυτές που έτρωγα μόνο πρωτεΐνες μέχρι και εκείνες που έτρωγα όλη τη μέρα ένα μαρούλι και λιποθυμούσα από την πείνα», ενώ για τις πλαστικές εγχειρήσεις και το bottox απαντά: «Δεν το θεωρώ κακό να έχει κάνει κανείς bottox… Bottox έκανα, όχι έγκλημα. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ το πρόσωπό μου έστω και με κάποιες ρυτίδες παραπάνω…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης