Είναι μια συνάντηση δυο κυριών που πολλοί περίμεναν εδώ και χρόνια να συμβεί. Συνέβη όμως το βράδυ της Τρίτης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βουρκόλακας» στο θέατρο Απόθηκη, όπου βρέθηκαν η Άννα Βίσση και η Άννα Νταλάρα!

(Αναφορικά για την ιστορία, στο παρελθόν η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Νταλάρας διατηρούσαν σοβαρή μακροχρόνια σχέση, κάτι που έχει παραδεχτεί και στις συνεντεύξεις της η τραγουδίστρια)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα στο «Πρωινό» του Αντέννα, οι δυο κυρίες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, όπου σύμφωνα με τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή, σε απόσταση αναπνοής από την τραγουδίστρια, η πολιτικός και σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα φαίνεται να «ψάχνεται» κατά την είσοδό της στο θέατρο.

Μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα το μήνυμα που του ήρθε εκείνη την στιγμή στο κινητό, όπου μια φίλη του που καθόταν δίπλα σε μια από τις δυο Άννες, την άκουσε να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω να κάθομαι δίπλα της». Ωστόσο δεν ξεκαθάρισαν ποια από τις δυο το εξέφρασε.

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης