Η αντίστροφη μέτρηση για τις Εκλογές 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με τους πολιτικούς στον αγώνα έχουν ριχτεί και πολλοί διάσημοι.

Ανάμεσα σε άλλους, θέλησε να δοκιμάσει και η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου, Θάλεια Μπρέντα, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2019. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Instagram, όπου η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open δημοσίευσε την επίσημη κάρτα που μοιράζει στον κόσμο η κυρία Θάλεια, σχολιάζοντας: «Καλή επιτυχία και σε αυτό μανούλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της Κατερίνας καλεί τους υποψήφιους να την ψηφίσουν αναφέροντας «να αγωνιστούμε και να συμβάλλουμε για μία ανθρώπινη και κοινωνική Ευρώπη και ΟΧΙ των γραφειοκρατών και της πολυνομίας! Να διεκδικήσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ των δικαιωμάτων μας, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πλούτου μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά μας! Ας αναζητήσουμε, για ότι μας αναλογεί την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών και του Πολιτισμού της! Ας ψηφίσουμε Ευρωπαϊκά από την γενέτειρα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, την ΕΛΛΑΔΑ».

Πηγή: govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης