Η Νάντια Μπουλέ έχει μικροφωνοφοβία δεν εξηγείται αλλιώς αφού τις περισσότερες φορές που βλέπει κάμερα την πιάνουν τάσεις φυγής και ψάχνει αγωνιωδώς την πίσω πόρτα. Τέτοια κρίση φυγής έπαθε η παρουσιάστρια όταν της ανακοίνωσαν πως αποχωρεί από το «dancing». Μάταια την έψαχναν οι δημοσιογράφοι για τους κάνει την παραμικρή δήλωση, μετά το τέλος του show.

Την απόδραση της Νάντιας δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη: «Τρως χειρότερο κράξιμο αν φύγεις από την πίσω πόρτα. Εγώ ποτέ δεν το χω κάνει» είπε και συμπλήρωσε: « Εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια» ολοκλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε και το πάνελ της εκπομπής όμως άφησε ασχολίαστη τη Νάντια:« Φυσικά μόνο αν ήταν βαμμένη και φτιαγμένη για το εξώφυλλο κανενός περιοδικού θα μίλαγε! Σιγά μην καθότανε κακοφωτισμένη και όρθια να κάνει δηλώσεις» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής ενώ κάποιος άλλος είπε ειρωνικά πως η Νάντια είναι μεγάλη Star.

Η Μελέτη εκτός από τα σχόλια της για τη Μπουλέ αναφέρθηκε και στη δική της αποχώρηση παρά το ότι είναι η μόνη μέχρι στιγμής που έχει πάρει σε live τέσσερα δεκάρια : «Εγώ τα φοβάμαι τα δεκάρια πολύ. Και γω πήρα τέσσερα τεσσάρια και μετά πήρα τα τρία… δεκάρια εννοώ» είπε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια.

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης