Ο πολυσυζητημένος γάμος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη πλησιάζει… Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, όλα τα… βλέμματα (όλα που λέει ο λόγος), θα είναι στραμμένα στη Γλυφάδα. Εκεί θα παντρευτεί ο μπουμπούκος την μπουμπούκα του. Δεξίωση δε θα ακολουθήσει μετά το γάμο, αλλά θα… ακολουθήσει ένα ταξίδι στη Ρώμη για το νιόπαντρο ζευγάρι.

«Ο μεγάλος μου γιος θα με παραδώσει στο γαμπρό και τα δύο μικρότερα παιδιά μου θα είναι παρανυφάκια», δήλωσε η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία της παιδιά καμαρώνουν τη μαμά στην τηλεόραση και τα περιοδικά που… μεταξύ μας, η Ευγενία δε λείπει σχεδόν από καμία εκπομπή και καμία σελίδα περιοδικού…

Ας τις… περιορίσει λιγάκι τις εμφανίσεις της, καλό θα της κάνει.

«Τα παιδιά μου δεν έχουν εκτεθεί στη δημοσιότητα, τουλάχιστον όχι με τη δική μου θέληση. Χαίρονται με την επιτυχία μου και με υποστηρίζουν. Η κρίση τους αφορά στην τηλεοπτική μου παρουσία γενικότερα. Όσο για τους συμμαθητές τους… ζητούν αυτόγραφα!», τόνισε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον «Πρωινό Καφέ» μαζί με τη Βίκυ Καγιά, η Ευγενία Μανωλίδου απαντά:

«Νομίζω ότι η Βίκυ τα πάει περίφημα, απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο, γιατί ανέλαβε ένα «ταλαιπωρημένο» πρόγραμμα, μια ιστορική εκπομπή που λίγοι θα αναλάμβαναν το ρίσκο να φέρουν εις πέρας. Όσον αφορά στα σενάρια, αυτά αποτελούν… ένα ακόμη κερασάκι!»

Η παρουσιάστρια όμως αποκαλύπτει πως χαίρεται πολύ που συζητήθηκε τη σεζόν που πέρασε…

«Χαίρομαι που δεν πέρασα απαρατήρητη! Όσον αφορά κάποιο νέο τηλεοπτικό concept, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΑΝΤ1».

Μετά το γάμο και τη Ρώμη θα περιμένει τα… νέα από τον ΑΝΤ1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης