Η Νανά Καραγιάννη έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και μίλησε ανοιχτά για την ανορεξία, τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί, την ανασφάλεια που ένιωθα από μικρή, αλλά και το εξώδικο που έστειλε στα media.

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι είμαι ωραία κοπέλα, και αυτό δεν είχε να κάνει με τα κιλά μου. Δεν ένιωθα ούτε ότι είμαι άσχημη, αλλά ένας κανονικός άνθρωπος με τις χιλιάδες ανασφάλειες και τα κόμπλεξ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρούσα ότι όλες οι άλλες κούκλες που έβλεπα γύρω μου ήταν πιο ωραίες και γι” αυτό και δεν βασίστηκα ποτέ στην εμφάνιση» εξομολογήθηκε η Νανά.

– Προβληματίστηκες για το πώς προέκυψε η ανορεξία στη ζωή σου ή για ποιο λόγο δεν βρήκες τη δύναμη στην πορεία των επτά ετών να την αντιμετωπίσεις;

Το έχω σκεφτεί πολύ. Το έχω συζητήσει και αναλύσει. Το γιατί είναι ένα βαθύ θέμα που αφορά στιγμές μου πολλά χρόνια πίσω και δεν έχει να κάνει με το πώς θα χωρέσω στο μπικίνι. Ποτέ δεν είχα ζυγαριά στο σπίτι μου. Πήρα όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και έπρεπε να παρακολουθώ το βάρος μου, από την αντίθετη μεριά πλέον. Δεν ξεκίνησε πάντως γιατί αισθάνθηκα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης