Για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars 2» μίλησε η Νατάσα Καλογρίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life», λίγες μόλις ημέρες πριν αποχωρήσει από το show.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ερωτεύεται πολύ δυνατά και ξεκαθαρίζει: «Αν ο ερωτισμός δεν υπάρχει και δε ρέει στην ατμόσφαιρα τότε τα πράγματα γίνονται στεγνά. Κι εμένα τα στεγνά και τα ξερά δεν μου αρέσουν! Αυτή είναι η άποψή μου και φυσικά η πρόθεση μου δεν ήταν να προκαλέσω», αναφερόμενη σε παλαιότερη δήλωσή της, που είχε πει πως ο έρωτας δεν έχει φύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον γάμο της (σ.σ είχε παντρευτεί για μικρό χρονικό διάστημα στο παρελθόν), αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν ήταν ασυμφωνία χαρακτήρων ή αν τελείωσε ο έρωτας! Το θέμα είναι πως οδηγήθηκε εκεί η κατάσταση. Τελείωσε η συγκεκριμένη version της σχέσης μας. Μ’ αυτό τον άνθρωπο έχω ακόμα επαφή και ψιλομιλάμε».

Δεν απορρίπτει φυσικά το ενδεχόμενο ενός δευτέρου γάμου: «Θα έβαζα και τρίτο και τέταρτο… Αμέ! Σιγά τώρα! Τα πράγματα πρέπει να τα ζεις όπως σου έρχονται αλλιώς χάνεις το παιχνίδι».

Τέλος, η κουβέντα έφτασε στις πλαστικές επεμβάσεις και η Νατάσα είπε: «Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε για ό, τι κάνουμε. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνουν ούτε ξέρω αν θα το έλεγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Νατάσα και Βαγγέλης αποχαιρέτισαν το «Dancing With The Stars»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης