Την ανακάλυψε ο Φοίβος και το πρώτο τραγούδι που ετοίμασε για εκείνη ήταν με τον Γιάννη Πάριο. Η Στέλλα Καλλή ξεκινάει την καριέρα της με την εγγύηση του συνθέτη των επιτυχιών και την υπογραφή του μεγαλύτερου Έλληνα τροβαδούρου. Τυχαίο; Μάλλον όχι, αφού όπως προδίδει και το επίθετό της η Στέλλα είναι πολύ… «Καλλή» και είναι αληθινή!

Έπειτα από έξι χρόνια μουσικών σπουδών στη Νέα Υόρκη, η Στέλλα Καλλή αποφάσισε να ακολουθήσει το ένστικτο και το όνειρό της. Ετσι άφησε τη μητρόπολη του κόσμου και επέστρεψε στην Ελλάδα: «Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Κύπρο. Πάντα, από τα παιδικά χρόνια μου ακόμη, είχα στο μυαλό μου πως ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. Οταν έφτασε η ώρα να αποφασίσω τι θέλω να κάνω, πήγα στην Αμερική όπου ολοκλήρωσα τις μουσικές σπουδές μου και έπειτα σκέφτηκα πως πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου. Να γίνω τραγουδίστρια» λέει η Στέλλα, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα γνωρίζοντας ελάχιστους ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην αρχή έμενα σε μια φίλη μου που με φιλοξένησε. Δεν είχα ιδέα πώς έπρεπε να κινηθώ. Ετυχε να γνωρίσω κάποιους Κύπριους τραγουδιστές, οι οποίοι με σύστησαν σε ορισμένα νυχτερινά μαγαζιά και έτσι ξεκίνησα σιγά-σιγά» μας λέει.

Αν και έχει τραγουδήσει στο πλευρό πολλών γνωστών τραγουδιστών, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Νότης Σφακιανάκης, το όνομά της έγινε γνωστό πέρυσι από τη συνεργασία της με τον Φοίβο και το ντουέτο που έκανε με τον Γιάννη Πάριο. Φέτος όμως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η αρχή για την απογείωση της καριέρας της.

Πηγή:espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης