Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών, αλλά απολαμβάνει όταν την αποκαλούν MILF (δηλαδή μεσήλικη, sexy, ποθητή γυναίκα).

Επίσης, ασχολείται πολύ με τα social media. Διαβάζει όσα γράφουν για εκείνη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, τα διαβάζω. Έχω φάει κι εγώ κράξιμο, δεν είναι όλα τέλεια. Κάποια σχόλια έχουν και χιούμορ και μου αρέσουν. Ακόμα και τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για μένα, αν είναι γραμμένα με έξυπνο τρόπο, γελάω και μου αρέσουν. Δεν παρεξηγούμαι. Είναι λογικό να μην αρέσω σε κάποιους, δεν μου φαίνεται περίεργο, είναι λογικότατο. Νομίζω ότι το μόνο που θα με ενοχλήσει είναι το να αναφερθούν στα παιδιά μου με άσχημο τρόπο. Κατά τα άλλα, ο καθένας έχει τη γνώμη του».

Τι της λένε οι γιοι της;

«Ααα, είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές. Πάνε στο σχολείο τη Δευτέρα, τα συζητούν, σημειώνουν τους βαθμούς, ποιος ήρθε πρώτος, δεύτερος κ.λπ.. Μπορεί, βέβαια, να τους φαίνονται περίεργα τα αεροπλανικά που κάνω (γέλια). Το να βλέπουν τη μαμά τους να κάνει αυτά μπορεί και να τους παραξενεύει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον όρο… MILF τον αποδέχεται;

«(γέλια) Με διασκεδάζει, δεν είναι κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά κολακευτικό, το να το πει κάποιος για μένα, ούτε με προσβάλλει. Δεν το παίρνω προσωπικά».

Τουλάχιστον το MILF δεν το ξέρουν ακόμα τα παιδιά…

ΠΗΓΗ: TV Glam

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης