Σήμερα το πρωί έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση που αφορούσε τη διακοπή συναυλίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Μαρκόπουλο, από τον ηχολήπτη που συνεργαζόταν εκείνη τη βραδιά με την παραγωγή.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το θέμα που προβλήθηκε στο δελτίο του Star χθες το βράδυ, ο ηχολήπτης «κατέβασε» τον ήχο κατά τη διάρκεια της συναυλίας ζητώντας τα χρήματά του, όπως ήδη έχει γράψει το govastileto.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτης 25 Ιουλίου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός δεν είχε δώσει απάντηση σε όσα ειπώθηκαν και τον ενέπλεκαν. O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επικοινώνησε με το govastileto.gr και έδωσε την απάντηση του ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν το θέμα και τον ίδιο, αλλά και τον τρόπο που τον ενέπλεξαν ορισμένα sites και blogs. Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Μάλιστα, απαιτεί να του ζητήσουν συγνώμη όλοι εκείνοι που έχουν εκφραστεί προσβλητικά και άσχημα για το πρόσωπό του και τις πράξεις του.

Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποκλειστικά στο govastileto.gr:

«Ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν ασχοληθεί με μένα και έχουν γράψει για μένα με τραγικό τρόπο σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους, των οποίων η άποψη και η γνώμη ξέρω από πού ξεκινάει και για ποιο λόγο, για ένα γεγονός που συνέβη πριν από ενάμιση μήνα . Είναι δυνατόν να βγαίνω εγώ μέσα από όσα γράφτηκαν ότι έφαγα τα λεφτά του ηχολήπτη; Λες και ήταν δική μου η παραγωγή! Θέλω να βγουν τώρα και να ζητήσουν συγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφέρονται σε μια συναυλία διοργανωμένη από ιδιώτη, που συνεργάστηκε όπως και πολλοί άλλοι με την ομάδα μου. Πήρε τηλέφωνο, έκανε την πρότασή του, είχαμε ελεύθερη ημερομηνία με τους συνεργάτες μου και είπαμε «ναι». Ο ηχολήπτης και η ευθύνη του ήχου γενικότερα δεν ήταν δική μου. Δεν ήταν ευθύνη και υποχρέωσή μου να πληρώσω τον τεχνικό, δεν ήταν μέσα στη συμφωνία μας, δεν ήταν δικός μου συνεργάτης ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο ήχος ήταν ξεκάθαρο και συμφωνημένο ότι θα πληρωνόταν από τον διοργανωτή-παραγωγό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης