Οι όροι στους καλεσμένους και οι άγνωστες λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της Aniston

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 13:49
Οι όροι στους καλεσμένους και οι άγνωστες λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της Aniston
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του μυστικού τους γάμου, βλέπουν σιγά σιγά τα φώτα της δημοσιότητας οι άγνωστες λεπτομέρειες των όσων συνέβησαν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Το μυστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικάνικου περιοδικού People, έγινε την περασμένη Τετάρτη στην πολυτελή κατοικία τους στο Bel Air που κοστίζει πάνω από 21 εκατομμύρια δολάρια, κάτω από άκρα μυστικότητα, μια και οι δυο τους δεν ήθελαν να απαθανατιστεί σε καμία περίπτωση από τους παπαράτσι.
Το «παρών» τους έδωσαν 75 στενοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους οι: Ellen DeGeneres, Sandra Bullock και ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel ο οποίος τέλεσε και το μυστήριο.

Κατά την άφιξη των καλεσμένων, τους ζητήθηκε στην είσοδο να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όταν απορημένοι ρώτησα γιατί, συνειδητοποίησαν πως δεν επρόκειτο για πάρτι γενεθλίων -αυτή ήταν η πρόφαση για το κάλεσμά τους- αλλά για γάμο.

Όσον αφορά στο νυφικό που επέλεξε να φορέσει η Jennifer Aniston, ήταν ένα φόρεμα, όχι ακριβώς λευκό, αλλά off-white, πολύ κομψό, εφαρμοστό και απλό.

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 13:49