Η Πετρουλάκη αποκαλύπτει τον παρουσιαστή που την έκανε να κλαίει

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 03:57
Η Πετρουλάκη αποκαλύπτει τον παρουσιαστή που την έκανε να κλαίει
Η Ελένη Πετρουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την εκπομπή στην οποία βρέθηκε, την εμπειρία που είχε και τους λόγους που θέλει να την ξεχάσει.

Ο λόγος για την εκπομπή «Αργά» με τον Νίκο Μαστοράκη. «Θέλω να το ξεχάσω. Είναι κάτι που δεν έκανα με ευχαρίστηση. Είχε φέρει το concept εδώ από τη Γαλλία. Ο Μαστοράκης ήταν πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου, αλλά και πολύ δύσκολος άνθρωπος. Θυμάμαι που είχε κόλλημα με την προφορά μου επειδή μιλούσα κρητικά! Πω πω, τι τράβηξα! Φώναζε «να αλλάξεις την προφορά σου! ∆εν μπορείς να μιλάς έτσι στην τηλεόραση!». Χαρακτηριστικά, μια μέρα ο Μιχάλης ο Βογιατζής, ο σκηνοθέτης της εκπομπής, με είδε που έκλαιγα και άρχισε να με παρηγορεί και να μου λέει: «Παιδί μου, μην κλαις!».

Ήμουν 21, 22. Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα «θέλω να τα παρατήσω, να φύγω». Αλλά είχα έρθει στην Αθήνα για σπουδές στη Γυμναστική Ακαδημία και αυτά που έβγαζα ήταν για το χαρτζιλίκι μου. Το όνειρό μου τότε ήταν οι Ολυμπιακοί στον στίβο, στα 400. Η αρχή είχε γίνει ήδη στον «Πρωινό Καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά. Αυτή είχε μεσολαβήσει τότε για να κάνω και το πρώτο μου εξώφυλλο στο «TV Zapping».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 03:59