Η βραβευμένη με Όσκαρ Angelina Jolie, η Beyonce και η Melissa McCarthy βρίσκονται μεταξύ των δέκα ισχυρότερων εργαζόμενων μαμάδων, όπως τις επέλεξε γνωστό περιοδικό για τις εργαζόμενες μητέρες, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της μητέρας.

Η Jolie, η Beyonce και η McCarthy βρίσκονται υψηλά στην λίστα του περιοδικού με τις δέκα πιο ισχυρές εργαζόμενες μητέρες για το 2012, που περιλαμβάνει άλλες επτά γυναίκες από τον κόσμο της showbiz και των επιχειρήσεων, που εργάζονται σκληρά και παράλληλα μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Angelina Jolie έχει έξι παιδιά με τον σύντροφο της Brad Pitt, και εκτός από βραβευμένη ηθοποιός, πρόσφατα ονομάστηκε και ειδική απεσταλμένη του επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Η Beyonce, που έχει βραβευθεί 16 φορές με Grammy, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της Jay-Z, την Blue Ivy Carter, τον Ιανουάριο.

Η Melissa McCarthy, που εκτός από ηθοποιός είναι και παραγωγός ταινιών, είναι μητέρα δύο κοριτσιών, που απέκτησε με τον ηθοποιό Ben Falcone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται επίσης τα ονόματα της συγγραφέως των βιβλίων Hunger Games Suzanne Collins, και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ann Curry.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η εκλεκτή αυτή δεκάδα εργαζόμενων μαμάδων, είναι απλώς μερικές από τις μητέρες που έχουν αντίκτυπο στον κόσμο, ενώ παράλληλα μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Ντίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης