Την πρώτη του συνέντευξη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Πέμπτης, παραχώρησε ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο 26χρονος chef που έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής του Ant1 «Top Chef» και είναι ένας από τους τρεις που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μιλώντας στο περιοδικό «People» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική του ζωή, και έτσι τον γνωρίσαμε καλύτερα.

Στερήθηκες πολλά σαν παιδί;
«Ποτέ δεν θυμάμαι να έχω βγει για καφέ ή για clubbing με τους φίλους μου. Όταν εκείνοι έβγαιναν για ποτό, στις 12.00 το βράδυ, ή θα ήμουν σε κάποια κουζίνα ή θα κοιμόμουν, αφού ήμουν λιώμα από την κούραση. Επίσης, στερήθηκα πολύ τον προσωπικό μου χρόνο».

Δηλαδή, δεν έχεις προσωπική ζωή;
«Αυτή την περίοδο όχι, είμαι μόνος μου. Χώρισα πριν από ενάμιση περίπου χρόνο με μία κοπέλα, με την οποία είχαμε δεσμό για πεντέμισι χρόνια. Ο βασικότερος λόγος ήταν ότι δεν μπορούσε να αντέξει τα σκληρά και απαιτητικά ωράρια της δουλειάς μου, όπως επίσης και το γεγονός ότι πολλές φορές έφευγα στο εξωτερικό για κάποιους μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, σου λείπει μία σχέση; «Αυτό που θέλω πάρα πολύ είναι να κάνω μία μεγάλη οικογένεια. Ονειρεύομαι στα 40 μου να έχω τουλάχιστον δύο παιδάκια, να τους αφιερώνω αρκετό χρόνο, ώστε να μη μεγαλώσουν όπως εγώ, και να είμαστε όλοι μαζί πολύ ευτυχισμένοι. Γι’ αυτό το λόγο ίσως να τρέχω τόσο πολύ τώρα στα 26 μου, για να μπορέσω κάποια μέρα να αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην οικογένειά μου. Αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου».

Διαβάστε επίσης: Ας γνωρίσουμε τους φιναλίστ του «Top Chef»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης