Το «The Voice» έκανε πρεμιέρα και στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά τους 4 λαμπερούς coaches του show, δηλαδή τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη του συγκροτήματος «Stavento».

Οι κριτές αναφέρθηκαν με λίγα λόγια σε αυτό που ψάχνουν να βρουν στο μουσικό σόου. Ύστερα ο Γιώργος Λιάγκας καλησπέρισε το κοινό, ενώ ακριβώς μετά ο ίδιος έδωσε στους τηλεθεατές ένα μίνι βιογραφικό των τεσσάρων κριτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 8 εκατ. views του τραγουδιού «Λάθος» της Μελίνας Ασλανίδου. Οι συνεργασίες του Μιχαλη Κουινέλη με καταξιωμένους τραγουδιστές. Το 1 εκατ. πωλήσεις της Δέσποινας Βανδή. Η μεγαλύτερη ερωτική φωνή του Αντώνη Ρέμου με τις sold-out εμφανίσεις του.

Κατόπιν ο παρουσιαστής εξήγησε αναλυτικά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια οι τέσσερις κριτές ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, τραγουδώντας για πρώτη φορά όλοι μαζί το «Μια αγκαλιά τραγούδια», σε στίχους της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου και μουσική του Αντώνη Βαρδή, και ένα mix από δικές τους επιτυχίες, θέλοντας να ζεστάνουν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν στα ντραμς, ενώ οι άλλοι τρεις…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης