Καλεσμένη στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πήρε τη θέση της Ελένης Καρποντίνη στο «Dancing With The Stars».

Η 26χρονη παρουσιάστρια έδειξε αμήχανη στις ερωτήσεις που αφορούσαν στη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που αστειεύτηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος και τη χαρακτήρισε «γλωσσοκοπάνα»! Αρχικά είπε ότι δεν της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, ενώ, ερμηνεύοντας το τατουάζ της, δήλωσε: «Να μην ψάχνεις την τελειότητα, δεν υπάρχει και τα ατελή κομμάτια έχουν τη σημασία τους, να τα αγαπάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της σε εκπομπές στο μουσικό κανάλι Mad, έχει σπουδάσει ψυχολογία και αποκάλυψε πως μετράει ήδη 6 χρόνια ψυχανάλυσης και μπαίνει στον 7ο.
Ο λόγος που ξεκίνησε να επισκέπτεται τον ψυχαναλυτή ήταν οι κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν, ενώ, σε σχετική ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το θέμα, απάντησε: «Βρήκα αυτό που λέει το tattoo, ότι κανείς δεν είναι τέλειος».

Από τους κριτές του «Dancing», στα πλατό του οποίου βρίσκεται κάθε Κυριακή, βλέπει πολύ γλυκά τον κ. Αλέξη Κωστάλα, ενώ αξέχαστο έχει μείνει στους τηλεθεατές το ατύχημα που είχε με τη Ναταλία Δραγούμη, χτυπώντας την στο μάτι με το μικρόφωνο. Για τον λόγο αυτό, της παραδόθηκαν ιδιαίτερα μαθήματα στο «Βράδυ» για το πώς θα μάθει να «αποτελειώνει» τους παίχτες του χορευτικού παιχνιδιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Μύρωνα Στρατή, δείχνοντας φανερά αμήχανη, αποκαλύπτοντας από τη μια μεριά ότι τον γνώρισε την περίοδο που εργαζόταν στο Mad, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε να διαψεύσει το αν συζεί ή όχι με τον 29χρονο τραγουδιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, δήλωσε ανέτοιμη για τον ερχομό ενός παιδιού και τοποθέτησε κάτι τέτοιο σε ορίζοντα 4ετίας, διευκρινίζοντας ότι «δεν είναι θέμα καριέρας, απαιτείται μια ωριμότητα».

Πηγή: yupi.gr

Διαβάστε επίσης: Είναι σκληρό τυπάκι τελικά;
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης