Η Ραχήλ Μακρή: «Είμαι ''γκαζοφονιάς'', οδηγώ και ακούω Παντελίδη!»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015, 13:25
Η Ραχήλ Μακρή: «Είμαι ''γκαζοφονιάς'',  οδηγώ και ακούω Παντελίδη!»
Είναι ανατρεπτική, εκδηλωτική, ο λόγος της αρκετές φορές είναι γροθιά στο κατεστημένο και όπως λέει η ίδια η είσοδός της στη Βουλή έφερε πολλές φορές αντιδράσεις γιατί δεν «μασάει”» τα λόγια της και δεν μπαίνει σε καλούπια. Η Ραχήλ Μακρή είναι από τις κυρίες της πολιτικής που δεν περνούν απαρατήρητες.

Η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ κατάγεται από μια φτωχή οικογένεια και καμαρώνει γι'αυτό, αφού πιστεύει πως στους γονείς της οφείλει το 100% του χαρακτήρα της. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, λατρεύει το διάβασμα, την ταχύτητα και τα μπουζούκια! Αυτή τη φορά βλέπουμε τη Ραχήλ Μακρή του σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση όπου ποζάρει σαν μοντέλο για το περιοδικό YOU και μιλάει για τη ζωή της και την πολιτική.

- Ο Γιάννης Βαρουφάκης πώς σου φαίνεται;

Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος.

- Είναι φίλη σου η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση...
Περισσότερες φωτογραφίες της Ραχήλ Μακρή στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015, 13:26