Η 39χρονη ιδιωτική υπάλληλος και αδερφή της Γωγώς Μαστροκώστα, Φώφη Μαστροκώστα, που συμμετέχει στο reality του ΑΝΤ1 Real Housewives of Athens, έχει περισσότερα να αφηγηθεί για τη ζωή της από όσα μας αφήνει να δούμε η τηλεόραση.

Από τα τρία αδέλφια, εσύ ήσουν πιο δεμένη με τον μπαμπά σου;

«Δεν ξέρω αν ήμουν πιο δεμένη με τον μπαμπά μου, ξέρω, όμως, ότι του είχα πολύ μεγάλη αδυναμία. Ίσως επειδή είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα, μοιάζαμε πολύ. Ήταν πολύ δυναμικός, αλλά ταυτόχρονα εσωστρεφής. Μπορεί, για παράδειγμα, να περνούσε μια στενοχώρια κι εσύ να μην το καταλάβαινες. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή μου και, φυσικά, αργότερα, η αρρώστια της αδελφής μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν της στάθηκες εκείνη την περίοδο όσο θα ήθελες, όπως είχες πει;

«Ναι. Εκείνο το διάστημα η αδελφή μου ζούσε μαζί με την οικογένειά της στην Κύπρο, εγώ ζούσα στην Αθήνα και πιστεύω ότι δεν έκανα όσα έπρεπε για εκείνη. Δεν πήγα στην Κύπρο όσο θα ήθελα να πάω, λόγω διάφορων γεγονότων. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε. Επειδή, μάλιστα, δεν έχουμε κληρονομικότητα σ’ αυτό, δεν περιμέναμε καν ότι κάποτε μπορεί να συνέβαινε και σ’ εμάς. Ο καρκίνος ήταν κάτι που ακούγαμε να συμβαίνει στους γύρω μας, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα συμβεί και σ’ εμάς, στο σπίτι μας. Ήταν ένα γεγονός που με στιγμάτισε, κάτι που ταρακούνησε όλη την οικογένειά μας. Τώρα, δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά».

ΠΗΓΗ: People

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: «Δε στάθηκα στη Γωγώ όσο θα ήθελα»

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης