Η διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς εδώ και καιρό προτρέπει τις γυναίκες να «ονειρεύονται πιο τρελά», να αγωνίζονται για την ισότητα και να διευρύνουν τα όριά τους.

Τώρα η 23 φορές νικήτρια Grand Slam αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατά εδώ και πέντε χρόνια: επενδύει σε εταιρείες που διοικούν γυναίκες και προωθούν την ποικιλομορφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η Σερένα Γουίλιαμς παρουσίασε λεπτομερώς το έργο που η εταιρεία της, Serena Ventures, υλοποιεί από το 2014.

«Το 2014 (ναι, ξέρω ότι μπορώ να κρατήσω μυστικό) ξεκίνησα τη Serena Ventures με την αποστολή να δώσω ευκαιρίες σε ιδρύτριες διαφορετικών εταιρειών. Η Serena Ventures επενδύει σε εταιρείες που αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα στην ηγεσία, την ατομική ενδυνάμωση, τη δημιουργικότητα και τις ευκαιρίες» έγραψε .

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία – την οποία ξεκίνησε με την Άλισον Τζ. Ράπαπορτ- έχει ήδη επενδύσει σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η Billie, μια γυναικεία εταιρεία προϊόντων ξυρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Serena Ventures επικεντρώνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις και τους δίνει την ευκαιρία να ακουστούν» αναφέρει ο ιστότοπος της εταιρείας, διευκρινίζοντας ότι έχει ως στόχο να βοηθήσει επιχειρηματικές προσπάθειες. «Όσο αναπτυσσόμαστε, ελπίζουμε να δίνουμε συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες και να να τους οδηγούμε στο επόμενο επίπεδο» επισημαίνει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης