Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τεό Θεοδωρίδη για τα έξι χρόνια στη φυλακή!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 11:43
 Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τεό Θεοδωρίδη για τα έξι χρόνια στη φυλακή!
Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν χθες το βράδυ το γνωστό μοντέλο, Τεό Θεοδωρίδης και μίλησε για τα έξι χρόνια στη φυλακή λόγω ναρκωτικών.

«Ήθελα να απομονωθώ στην αρχή και απομακρύνθηκα από όλους. Είχα ανάγκη να αποστασιοποιηθώ από όλα και πριν μπλέξω σε αυτή την ιστορία. Στο δικαστήριο έβγαιναν οι μάρτυρες και έλεγαν τα… καλύτερα, διαμάντι με ανέβαζαν, διαμάντι με κατέβαζαν και κάποια στιγμή λέει ο δικαστής "εντάξει, ένα διαμάντι, αλλά στο βάλτο, στη λάσπη".

Έτσι ένιωσα και έπρεπε να το νιώσω για να απελευθερωθώ από οτιδήποτε είχε περιβάλλει τη ζωή μου εκείνο το διάστημα. Καλύτερα που συνέβη για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Καταδικάστηκα σε 18 χρόνια κάθειρξη, ήταν αυστηρή ποινή.

Το Εφετείο το έριξε σε πλημμέλημα και ανασταλτικού χαρακτήρα. Έμεινα έξι χρόνια στη φυλακή. Μέχρι να με πιάσουν ήταν οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Μετά χαλάρωσα και είπα “οκ αποδέχεσαι αυτό που συμβαίνει”, εκεί ήταν το δύσκολο. Ντράπηκα πολύ για τους γονείς μου» είπε χαρακτηριστικά ο Τεό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 11:46