Η συγκλονιστική εμπειρία ζωής της Νία Βαρντάλος: Έκανε βιβλίο την υιοθεσία της κόρης της

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 23:40
Η συγκλονιστική εμπειρία ζωής της Νία Βαρντάλος: Έκανε βιβλίο την υιοθεσία της κόρης της
Τη δυσκολία της να αποκτήσει το δικό της βιολογικό παιδί, ήταν ένα μυστικό που το κρατούσε για πολλά χρόνια μέσα της η Νία Βαρντάλος.

Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μετά από 22 χρόνια ευτυχισμένου γάμου με τον σύζυγό της Ίαν Γκομέζ, αποφάσισαν γίνουν γονείς ενός τρίχρονου κοριτσιού με τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι μαζί με τη μονάκριβή τους, βρίσκονται για διακοπές στην Ελλάδα όπου συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δυο εβδομάδες ξεκούρασης στην Πάρο, αλλά και ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιωματικού της βιβλίου «Και ξαφνικά μαμά». Η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο «ΕΓΩ» ξεδίπλωσε τις άγνωστες πτυχές της απόφασης υιοθεσίας αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε.

Και «ξαφνικά μαμά»… Γιατί αποφασίσατε να γράψετε και να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία ζωής;

«Συνειδητοποίησα πώς είχα ένα μυστικό που δεν άξιζε να το κρατώ για μένα. Μου δόθηκε από τον κόσμο το δώρο της αναγνωρισιμότητας. Κάθε άνθρωπος που αγοράζει ένα εισιτήριο για τις ταινίες μου με έχει κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Η υιοθεσία της κόρης μας ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και έπρεπε να τη γράψω. Το αποτέλεσμα ήταν ότι σήμερα δέχομαι γράμματα από κάποιους που μου Λένε «εξαιτίας του βιβλίου σας, υιοθετήσαμε ένα παιδί». Αυτό με κάνει να νιώθω χρήσιμη».

Πιστεύετε δηλαδή ότι με το βιβλίο σας βοηθήσατε γυναίκες ή ζευγάρια που βρέθηκαν στην ίδια θέση με εσάς;

«Με το να πω ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια. Όλοι έχουμε κάτι. Αυτό ήταν το μυστικό μου και το γεγονός ότι το μοιράστηκα με έκανε να νιώσω ελεύθερη!».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 23:57