Η Μαίρη Συνατσάκη προστέθηκε στην παρέα της εκπομπής το «Πρωινό mou» στην μέση της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς ήταν για την νεαρή παρουσιάστρια αυτή η… ξαφνική συμμετοχή;

«Ήταν λίγο σαν να αλλάζω σχολείο στη μέση της χρονιάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αγωνία, άγχος, ανυπομονησία, περιέργεια. Στην αρχή ήμουν ψαρωμένη και έψαχνα να βρω τον χώρο μου. Όμως, όλη η παρέα και οι άνθρωποι που συνάντησα στην εκπομπή με έκαναν πολύ σύντομα να χαλαρώσω και τη θέση της αρχικής αγωνίας πήρε ο ενθουσιασμός του καινούργιου, που κάθε μέρα σου επιτρέπει να γνωρίσεις κάτι διαφορετικό και σου δίνει συνέχεια περιθώρια να μάθεις και να εξελιχθείς.», δήλωσε στο TV Έθνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια, όμως, ανέφερε και το ποιοι τη βοήθησαν περισσότερο στην ομαλή ένταξή της στην ομάδα του «Πρωινό mou», λέγοντας: «Η Φαίη και ο Γιώργος πραγματικά με καλοδέχτηκαν και ήταν σαν να είχαν κρατήσει μια θέση για μένα. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου χρόνια και είναι ο άνθρωπος που μου δίνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, ενώ μπορώ να πω ότι η Σάσα και οΤάσος ήταν εκείνοι που γνωρίζοντάς τους εξεπλάγην περισσότερο, αφού είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο και ταιριάξαμε με έναν τρόπο που δεν το περίμενα.»

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης