Στην εφημερίδα Real News αυτής της Κυριακής, δημοσιεύεται μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ: ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλά στην εφημερίδα και προκαλεί τον Λάκη Λαζόπουλο σε τηλεοπτική αναμέτρηση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου!

Πάρτε μια γεύση από το τι ερωτήθηκε και τι απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για την αγωγή ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε στο γνωστό ηθοποιό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Είπατε πως αν ζητήσει συγνώμη ο Λαζόπουλος προτίθεστε να αποσύρετε την αγωγή… Ο Λάκης απάντησε ότι σάτιρα μετά συγχωρήσεως δεν είναι σάτιρα αλλά καθεστώς λογοκρισίας;

Ο καθένας επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει στη ζωή του, την καριέρα του, τη δουλειά του.

-Μα να ζητήσετε ακόμα και προσωποκράτηση δεν είναι υπερβολικό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να προσδιορίσουμε πότε η σάτιρα γίνεται λοιδορία και πότε η λοιδορία γίνεται εξύβριση.

-Τον Λάκη Λαζόπουλο τον παρακολουθείτε;

 Πάρα πολλές φορές.

 –Πώς τον κρίνετε;

Είναι ο καλύτερος στη δουλειά του, ηθοποιός να πω…, γελωτοποιός να πω… Αριστοφάνης να πω; Είναι ο καλύτερος που έχει σήμερα η Ελλάδα.

-Πιστεύετε ότι είχε προσωπική εμπάθεια με σας και το κόμμα σας;

 Καμιά φορά η μεγάλη επιτυχία και το πολύ χειροκρότημα, βγάζει τους ανθρώπους από το μέτρο. Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Λαζόπουλος αδικεί τον εαυτό του. Έχω την αίσθηση ότι μπορεί να τα αποφύγει και ο κόσμος να γελάει εξίσου πολύ, όπως γελάει. Δεν χρειάζεται κάποια στοιχεία που ακυρώνουν μέρος από το πολύ μεγάλο ταλέντο που έχει.

-Δεν φοβάστε ότι αυτή η κίνηση μπορεί να πλήξει την εικόνα σας Οι αγωγές δεν είναι λύση… Ιδίως για έναν δημοσιογράφο;

Είμαι υπέρ αρχών και αξιών. Όταν αυτές οι αρχές και οι αξίες προσβάλλονται, τότε επαναστατώ. Θα ήθελα να μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο στην τηλεόραση με τον Λάκη, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Τον καλώ σε δημόσιο διάλογο «πρόσωπο με πρόσωπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης