Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, πρόκειται να συνεργαστούν σε μια νέα ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Bill Purple.

Όπως έγινε γνωστό, η Biel θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Devil in the Deep Blue Sea», μαζί με τους Chloe Moretz και Jeffrey Dean Morgan. Ο αγαπημένος της Biel και σύντομα και σύζυγός της, Justin Timberlake, συμφώνησε να γράψει τη μουσική για την ταινία, ενώ ανέλαβε και την εποπτεία της μουσικής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ταινία περιστρέφεται γύρω από έναν άνδρα που θρηνεί για τον πρόσφατο χαμό της γυναίκας του σε τροχαίο. Ο άνδρας αυτός βρίσκει παρηγοριά βοηθώντας μια νεαρή κοπέλα να χτίσει μια σχεδία και να ταξιδέψει στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Τον χήρο άνδρα θα ενσαρκώσει ο Jeffrey Dean Morgan, ενώ η Biel θα υποδυθεί τη σύζυγό του, η οποία χάνει τη ζωή της στο τροχαίο. Η Moretz θα υποδυθεί τη νεαρή που θέλει να περάσει τον Ατλαντικό με τη σχεδία της.

Τα γυρίσματα της ταινίας, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, πρόκειται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Η Jessica Biel θα συμμετάσχει και στην παραγωγή της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης