Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου, κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της Jennifer Lopez, με τίτλο «Love?». Με την ευκαιρία αυτή, η JLo μίλησε για τη σημασία του τίτλου με το ερωτηματικό, αλλά και για τη συνεργασία της με τη Lady Gaga.

«Όλοι ρωτάνε γιατί έβαλα ερωτηματικό στον τίτλο του δίσκου, αλλά όλοι ξέρουν την απάντηση. Αν είσαι παντρεμένος, ξέρεις τι σημαίνει το ερωτηματικό! Ήθελα να παραμείνω πιστή σε αυτό που είμαι ως καλλιτέχνιδα, με το χορό και όσα με απασχολούν για να τα τραγουδήσω. Ήθελα να μιλήσω για κάποια ερωτήματα που έχω σχετικά με τον έρωτα. Ένα τραγούδι λέγεται «Τι είναι έρωτας» και αφορά όσους αναρωτιούνται αν θα συναντήσουν ποτέ τον αληθινό έρωτα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δίσκος της Jennifer περιλαμβάνει και δύο τραγούδια που έχει γράψει η Lady Gaga. «Η Lady Gaga πράγματι συνεργάστηκε στο δίσκο, αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο. Ο παραγωγός μου RedOne την ενέταξε στη διαδικασία, επειδή είχαν δουλέψει μαζί στο παρελθόν και ήταν πολύ ωραία. Είναι σπουδαία δημιουργός. Δεν λατρεύω μόνο τους στίχους της, αλλά και τις μελωδίες της».

Διαβάστε επίσης: Το teaser του νέου βίντεο κλιπ της Jennifer Lopez
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης