Η συνταγή επιτυχίας του έγγαμου βίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011, 03:10
Η συνταγή επιτυχίας του έγγαμου βίου
Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων η Michelle Obama παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της με τον Barack Obama.

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είπε πως η συνταγή της επιτυχίας στον έγγαμο βίο της με τον πρόεδρο Ομπάμα, λοιπόν είναι, όπως εξομολογήθηκε, «το άφθονο γέλιο».

Όπως αποκάλυψε, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένας άνθρωπος, που γελά αρκετά και αυτό φέρνει αποτελέσματα, παρά το πολύ άγχος και την πίεση της ζωής στο Λευκό Οίκο.

«Νομίζω ότι στο σπίτι μας, δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας και πολύ στα σοβαρά. Πιστεύω ότι το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί ενωμένος ένας γάμος. Εμείς ακόμα ανακαλύπτουμε τρόπους για να διασκεδάζουμε».

Συμπλήρωσε δε ότι «πολλοί από αυτούς είναι ιδιωτικοί και προσωπικοί. Αλλά παραμένουμε χαμογελαστοί μεταξύ μας και αυτό είναι καλό».

Τελειώνοντας τις αποκαλύψεις της στους δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ως έναν άνδρα ρομαντικό. Συμπλήρωσε δε «ο Θεός να κρατάει τον ρομαντισμό ζωντανό, ακόμα και μέσα στο Λευκό Οίκο».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011, 03:13