Στη Μύκονο βρέθηκε η Σίσσυ Φειδά για διακοπές και μίλησε στην κάμερα του Star για τα επαγγελματικά της, αλλά και για όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή.

«Μπάνιο, ηλιοθεραπεία, ξεκούραση, φόρτισμα μπαταρίας» κάνει το κορίτσι του μπετόν και της λαδομπογιάς, που έχει βαλθεί να αλλάξει τα σπίτια των ανθρώπων. Ωστόσο είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και από Σεπτέμβρη: «Θα δούμε, συζητάμε, τον Σεπτέμβρη θα βγουν οι τελικές αποφάσεις, εμείς έχουμε μια εκπομπή που έχει αρκετά υψηλό μπάτζετ, ξέρετε ότι τα πράγματα πλέον είναι αρκετά δύσκολα για όλους, η διάθεση είναι ναι να συνεχίσουμε, αλλά θα το δούμε τον Σεπτέμβρη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως αυτήν την περίοδο περνάει καλά. «Παιδιά, η Μύκονος είναι απ’ τα ωραιότερα νησιά του κόσμου, όχι μόνο της Ελλάδας! Και αν ξέρεις πού να πας, ακόμα και κόσμο αν έχει, περνάς ωραία, ήσυχα, ήρεμα, μια χαρά!», αποκαλύπτει.

Για το γεγονός πάντως ότι την βλέπουμε συνεχώς μόνη, απαντά: «Ε, εντάξει, τι πρέπει να κάνω, να το φωνάξω ότι έχω σχέση, ή ότι δεν έχω σχέση ή ότι είμαι με κάποιον;». Και όταν η ερώτηση γίνεται πιο πιεστική για το αν είναι με κάποιον, η Σίσσυ Φειδά απαντά: «Είμαι μια χαρά, αυτό έχει σημασία, είμαι πολύ καλά!». Πάντως, δίκλινο έχει κλείσει η Σίσσυ στο νησί, αν αυτό σας λέει κάτι…

Πηγή: Star.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης