Πριν από τρεις μήνες κράτησε στην αγκαλιά της το δεύτερο της παιδί και σκέφτεται να μην σταματήσει εκεί. Ήδη έχει δηλώσει την επιθυμία της να κάνει και τρίτο παιδί. Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη δεύτερη φορά που έγινε μαμά αλλά και για τα περιττά κιλά που πήρε.

Η επιθυμία για δεύτερο παιδί και η νέα καθημερινότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και το παιδί ζητούσε αδελφάκι από τότε που άρχισε να καταλαβαίνει, από δυόμισι ετών. Αλλά και εγώ επειδή μεγάλωσε το πρώτο. Αφού είπα στον Θοδωρή ότι από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει αυτή η ανανέωση. Τώρα το χαίρομαι περισσότερο. Νιώθω σαν να μην το έχω ξαναζήσει, τα έχω ξεχάσει όλα. Με το δεύτερο παιδί είναι πιο ομαλά και όλοι το χαίρονται περισσότερο και ο άντρας μου. Το δέσιμο με το πρώτο παιδί ξεκίνησε όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί, ενώ τώρα δέθηκαν από την πρώτη μέρα».

Τα περιττά κιλά και η απώλεια τους

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα σαράντα κιλά, αφού νόμιζα ότι θα γεννήσω ένα δωδεκάχρονο παιδί. Τώρα πήρα είκοσι πέντε και μέσα σε τρεις μήνες έχασα τα δεκαπέντε. Δεν πρόσεχα, απλά έτρεχα πίσω από το Φίλιππο. Δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα, γιατί θήλαζα, αλλά πρόσεχα. Εμένα ο θηλασμός δεν με βοήθησε να χάσω κιλά, όπως λένε οι περισσότερες γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης