Ήταν το 2003 όταν ένα ερωτικό video της Paris Hilton, το οποίο είχε βιντεοσκοπήσει ο πρώην φίλος της Rick Salomon, έκανε το γύρο του κόσμου.

Έξι χρόνια μετά, η διάσημη κληρονόμος έλυσε τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα και σήμερα τη βασανίζει αυτή η «εξευτελιστική», όπως τη χαρακτήρισε, περιπέτειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Ήταν πραγματικά επώδυνο», εξομολογείται η ξανθιά celebrity και προσθέτει: «Όταν αγαπάς κάποιον και τον εμπιστεύεσαι είναι πολύ σκληρό να σου φέρεται έτσι. Είναι κάτι που με ενοχλεί κάθε μέρα».

Ωστόσο, η… παθούσα Paris, όπως υποστηρίζει έγινε και… μαθούσα: «Το περιστατικό αυτό υπήρξε ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Πιστεύω ότι πολλά κορίτσια που έχουν σχέση και αγαπούν τον φίλο τους, του επιτρέπουν να τις βιντεοσκοπήσει. Ξέρω ότι έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα χρησιμοποιήσει το video».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν δικό μου το λάθος. Ήταν κάτι που κάποιος έκανε σε εμένα. Έτσι έμαθα να είμαι σκληρή και τίποτα δεν μπορεί πλέον να με πληγώσει σε αυτό το βαθμό», κατέληξε η 28χρονη ηθοποιός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης