Ίσως το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ όλων των εποχών, και σίγουρα μία από τις ομορφότερες γυναίκες, η Σοφία Λόρεν, αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά της πολυτάραχης ζωής της.

Σε μια αυτοβιογραφία που αποφάσισε να κυκλοφορήσει με αφορμή τα ογδοηκοστά της γενέθλια, η Ιταλίδα καλλονή διηγείται τις πιο παθιασμένες, τις πιο ευτυχισμένες, αλλά και τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξαναζώντας τις στιγμές απόγνωσης, περιγράφει πώς ένας άνδρας εισέβαλε σε σουίτα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, όπου διέμενε με τον γιο της το 1970, και την λήστεψε απειλώντας την με ένα όπλο στο κεφάλι.

Γράφει, επίσης, για έναν άνθρωπο που εισέβαλε στο σπίτι της στην Ρώμη, έχοντας μόλις δραπετεύσει από ψυχιατρείο, φωνάζοντας ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τρεις απόπειρες απαγωγής του συζύγου της Carlo να κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο τρομακτική, οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Ελβετία με τους δύο γιους τους, ώστε να καταφέρουν να ζήσουν μία πιο ήρεμη ζωή.

Ως την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής της, ωστόσο, η 80χρονη σταρ περιγράφει τον χρόνο που πέρασε στην φυλακή όταν καταδικάστηκε λανθασμένα, ερήμην της, για φοροδιαφυγή.

Μιλώντας για την συνεργασία της με τον αείμνηστο Μάρλον Μπράντο, περιγράφει πώς, ενώ στην αρχή φαινόταν θρασύς και τολμηρός, ήταν, τελικά, ένας σεμνός και καλοπροαίρετος άνδρας.

Νοσταλγικά αναφέρεται και στην συνεργασία της με τον Ομάρ Σαρίφ στην Ρώμη. Δεν ξεχνάει πώς οι δυο τους, ύστερα από περιπαιχτικές συζητήσεις, κατέληξαν να φέρουν τις μητέρες τους στα γυρίσματα, για να ανακαλύψουν ποια από τις δύο μαγειρεύει καλύτερα.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης