Με περίσσιο θράσος η Ιωάννα Σουλιώτη δηλώνει πως είναι καλύτερη από την μέση ελληνίδα, αφού είναι ψηλή, μένει στην Εκάλη και αποτελεί πρότυπο (!!) για την ελληνική κοινωνία.

Αυτά και άλλα πολλά είπε στο «People»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείς ότι ανταποκρίνεσαι στο πρότυπο της μέσης Ελληνίδας;

«Όχι βέβαια! Καταρχήν, εγώ είμαι 1,80. Έχεις δει να έχει αυτό το ύψος και την εμφάνιση η μέση Ελληνίδα; (γελάει) Από την άλλη, όμως, δεν διαφοροποιούμαι σε τίποτα από την κυρία που μένει στο χωριό. Δηλαδή, επειδή μένω στην Εκάλη, δεν είμαι και καλή νοικοκυρά, και είναι καλύτερη από μένα όποια μένει στην επαρχία; Αν είναι δυνατόν! Είμαι η καλύτερη νοικοκυρά της περιοχής μου! Με θεωρώ πολύ καλό πρότυπο για την ελληνική κοινωνία, για πολλούς λόγους. Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, έμαθα από πολύ μικρή να είμαι ανεξάρτητη και να εκτιμώ το πώς βγαίνουν τα χρήματα. Επίσης, οι γονείς μου έδωσαν ήθος, αξίες, αρχές και μόρφωση».

Τα παιδιά δεν ταράχτηκαν με το χωρισμό σας, δεν αντέδρασαν άσχημα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθόλου, γιατί ήταν ήδη προετοιμασμένα. Το είχαν καταλάβει και από μόνα τους. Στην αρχή αγχωνόμουν πολύ για το πώς θα αντιδράσουν, όμως, μόλις είδα ότι το αντιμετώπισαν πολύ ώριμα, ηρέμησα. Αρχικά μπορεί να τους φάνηκε περίεργο που δεν θα έβλεπαν τον μπαμπά κάθε μέρα, όμως κάναμε τα πάντα για να μην αισθανθούν την οποιαδήποτε έλλειψη».

Ποιοι ήταν οι λόγοι του χωρισμού;

«Όταν αυτό που έχεις σου τελειώνει και δεν έχεις αντοχές να συνεχίσεις μια σχέση, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Οι σχέσεις, ξέρεις, είναι ένα πάρε δώσε, ένα συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του άλλου. Οπότε, ίσως εκεί να χάθηκε το παιχνίδι για μας».

Διαβάστε επίσης: Τα οικονομικά της Ιωάννας Σουλιώτη περνάνε κρίση!

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης