Οι stars… με άλλο μάτι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, 09:31
Οι stars… με άλλο μάτι

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η εμφάνιση αποτελεί το καλύτερο διαβατήριο για την είσοδο στη showbiz. Ωστόσο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα επιχειρήσουμε να δούμε τους stars με διαφορετική ματιά και να … φανταστούμε την πορεία τους, εάν η εμφάνισή τους ήταν… αλλιώς.

Φανταστείτε τον Jimi Hendrix κάπως έτσι. Ίσως η επιτυχία στη μουσική σκηνή να ήταν αδύνατη, ωστόσο, οι πόρτες της… χώρας των καρτούν θα του άνοιγαν διάπλατα.

Εάν ο Silvester Stallone, ο κινηματογραφικός Rambo, είχε αυτή την εμφάνιση, σίγουρα θα χάριζε ατελείωτες στιγμές γέλιου στους αντιπάλους του… πριν τους σκοτώσει.

Μπορεί να μην είχε επιτυχία στις γυναίκες με τη συγκεκριμένη εμφάνιση ο Tom Cruise, όμως, θα θεωρούταν πάνσοφος… σαν κουκουβάγια.

Και φανταστείτε αυτή τη γυναίκα στο πλευρό του. Σίγουρα ο Tom Cruise και η Kate Holmes θα έκαναν ένα καταπληκτικό δίδυμο.

Πόσες πιθανότητες θα υπήρχαν να είχε στο πλευρό της τον Brad Pitt, αν ήταν κάπως έτσι η Angelina Jolie;

Ίσως οι δίσκοι της Amy Winehouse να μην πουλούσαν… σαν ζεστό ψωμί, ωστόσο η φωτογραφία της θα κοσμούσε κάθε set εκφοβισμού παιδιών, προκειμένου να φάνε το φαγητό τους.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, 09:31