Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η εμφάνιση αποτελεί το καλύτερο διαβατήριο για την είσοδο στη showbiz. Ωστόσο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα επιχειρήσουμε να δούμε τους stars με διαφορετική ματιά και να … φανταστούμε την πορεία τους, εάν η εμφάνισή τους ήταν… αλλιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φανταστείτε τον Jimi Hendrix κάπως έτσι. Ίσως η επιτυχία στη μουσική σκηνή να ήταν αδύνατη, ωστόσο, οι πόρτες της… χώρας των καρτούν θα του άνοιγαν διάπλατα.

Εάν ο Silvester Stallone, ο κινηματογραφικός Rambo, είχε αυτή την εμφάνιση, σίγουρα θα χάριζε ατελείωτες στιγμές γέλιου στους αντιπάλους του… πριν τους σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να μην είχε επιτυχία στις γυναίκες με τη συγκεκριμένη εμφάνιση ο Tom Cruise, όμως, θα θεωρούταν πάνσοφος… σαν κουκουβάγια.

Και φανταστείτε αυτή τη γυναίκα στο πλευρό του. Σίγουρα ο Tom Cruise και η Kate Holmes θα έκαναν ένα καταπληκτικό δίδυμο.

Πόσες πιθανότητες θα υπήρχαν να είχε στο πλευρό της τον Brad Pitt, αν ήταν κάπως έτσι η Angelina Jolie;

Ίσως οι δίσκοι της Amy Winehouse να μην πουλούσαν… σαν ζεστό ψωμί, ωστόσο η φωτογραφία της θα κοσμούσε κάθε set εκφοβισμού παιδιών, προκειμένου να φάνε το φαγητό τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης