Η Στέλλα και ο γιος του Ζαχόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009, 16:41
Η Στέλλα και ο γιος του Ζαχόπουλου

Η Στέλλα Μπεζαντάκου θέλει «Τραλαλά» (όπως λέει το άσμα) και ο γιος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, Θανάσης, θέλει «Τραλαλό» με την τραγουδίστρια!

Σχεδόν κάθε βράδυ, ο δικηγόρος Θανάσης Ζαχόπουλος διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια. Η Στέλλα του χορεύει, του τραγουδάει και ο Ζαχόπουλος την απολαμβάνει, ραίνοντάς τη με αμέτρητα λουλούδια. Μέχρι και τσιφτετέλι χορεύει για τα μάτια της μόνο στην πίστα, μαζί της, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους πελάτες του μαγαζιού, που κάθε φορά μένουν με το στόμα ανοιχτό! Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια και ο μοναχογιός του Χρήστου Ζαχόπουλου, είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου δηλώνει ερωτευμένη, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του αγαπημένου της και, όπως λέει χαρακτηριστικά, «Θεσσαλονίκη – Αθήνα είναι ένα τσιγάρο δρόμος».

Τώρα, όμως, που η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε πίστα της συμπρωτεύουσας, δε χρειάζεται να... ανεβοκατεβαίνει.

Οι δυο τους επισκέπτονται συνήθως εστιατόρια του Πανοράματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τους γνώρισε στην Αθήνα, ο καλός φίλος της Στέλλας, Σταύρος Δαϊλάκης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009, 16:41