«Ζω στο Παγκράτι, σε ένα απλό διαμέρισμα, και έχω ένα αυτοκίνητο που δεν σκοπεύω ν΄αλλάξω, παρά μόνο όταν χαλάσει. Δεν φοράω ακριβά ρούχα και κοσμήματα, δεν συχνάζω σε κοσμικές συνάξεις», λέει η Τάνια Τσανακλίδου στο περιοδικό ΕΓΩ.

Μιλάει για τα παραπανίσια κιλά που έβαλε αλλά και για την ηλικία της: «Όταν πάχυνα ήμουν απαρηγόρητη. Όμως από τσαντίλα και μόνο, αποφάσισα πως δεν θα χάσω κιλά. Έτσι, για να τους ενοχλήσω. Και να βγάλω κάποιες γυναίκες από τον τρόμο της σιλουέτας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συμπληρώνει πως αυτή η κίνηση… «θέλει μαγκιά. Γιατί κάθε φορά που βλέπεις τα μούτρα σου στον καθρέφτη κι έχουν αυτό το χάλι, στεναχωριέσαι».

Πως πήρε αυτά τα κιλά;: «Με την εμμηνόπαυση, όπως όλες οι γυναίκες». Μητέρα μπορεί να μην έγινε ποτέ, ωστόσο κατάφερε όπως λέει «να αντισταθμίσω αυτή την έλλειψη με τη δημιουργικότητα».

Στη ζωή της έζησε με πολύ πάθος και έρωτα. Ισχύει το ίδιο και σήμερα;: «Είμαι μια γυναίκα με εμμηνόπαυση. Τι κουβέντα να κάνουμε για έρωτες; Είναι βλακώδες και γελοίο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε δηλώνει ότι έχει κλείσει σαν γυναίκα: «Ούτε η ψυχή μου ούτε το σώμα μου επιθυμούν πια έρωτες». Ποια είναι η σχέση της με το χρόνο; «Πότε συμφιλιώνομαι, πότε τσακώνομαι».

Παρ’ όλ’ αυτά δε θα κατέφευγε ούτε στο μπότοξ αλλά ούτε και στο λίφτινγκ: «Το θεωρώ βαρβαρότητα στο σώμα που μου έδωσε ο θεός. Πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθούμε ότι γερνάμε και πεθαίνουμε. Είναι τρομερή νεύρωση να μην αποδέχεσαι τη φθορά του χρόνου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης