Η γνωστή και βραβευμένη τρανσέξουαλ ηθοποιός Μίνα Ορφανού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό talent show που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η μελαχρινή καλλιτέχνιδα δέχτηκε διερευνητικό τηλεφώνημα από τους παραγωγούς του σόου προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν το ενδιαφέρον της για πιθανή συμμετοχή της.

Η Μίνα δεν έδειξε αρνητική και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένο ραντεβού της ηθοποιού με τους υπευθύνους του καναλιού. Στελέχη του καναλιού αυτές τις μέρες βρίσκονται σε επικοινωνία και σε ραντεβού με πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης -και όχι μόνο- προκειμένου να βρουν τα κατάλληλα και τα πιο ενδιαφέροντα για το «Dancing with the stars»… Όσον αφορά την απόφαση της δημοφιλούς τρανσέξουαλ, να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να πάρει την έγκριση και από τους ανθρώπους του Mega, αφού πρωταγωνιστεί σ ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν, τους «Βασιλιάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μίνα Ορφανού είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», ενώ δοκιμάστηκε και στο θέατρο.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης