Η Τζένη Χειλουδάκη θα ντυθεί νυφούλα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 14:25
Η Τζένη Χειλουδάκη θα ντυθεί νυφούλα
Η Τζένη, αρκετά χρόνια μετά το σκάνδαλο της σχέσης της με εισαγγελέα, βρήκε τον έρωτα και την ευτυχία στα μάτια ενός ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

«Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι' αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Όπως ξέρετε, πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση γάμου ενός εισαγγελέα, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη για γάμο. Για να το κάνω τώρα, σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Θα ήθελα να κάνω έναν γάμο ανοιχτό, με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομά μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 ετών και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος. Έχω χορτάσει από εξώφυλλα και δημοσιότητα. Δεν μπορώ τα κανάλια και τις συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από το άτομό μου. Τώρα βλέπω σε βίντεο όλα εκείνα τα παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι...

Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό. Άλλο, βέβαια, να μας δείτε στον δρόμο με τον άνθρωπό μου ή σε ένα καφέ. Δεν θα κρυφτούμε» είπε η Τζένη στην «Espresso».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 14:50